Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1965
uniek: 1196

Site ...
totaal: 220445
uniek: 33682
KWB Hechtel 76 - Hoek KVV
Vandaag konden we over 15 spelers beschikken. KWB Hechtel was niet de beste ploeg, maar zeker ook niet de slechtste. Zij beschikten over een degelijke ploeg. Voor deze laatste wedstrijd beslisten de trainers om de 15 spelers ongeveer evenveel te laten spelen. Dus werden er zowel halverwege de eerste helft, met de rust en halverwege de tweede helft vier spelers gewisseld.

In het begin ging het spel wat op en neer, maar we zagen toch dat we het niet gemakkelijk gingen krijgen. Na 5 minuten slalomde een speler door onze verdediging en kon mooi afronden. We kregen dan wat kleine kansjes, maar die werden niet benut. Halverwege werden de 4 reserven ingebracht. Het duurde toch even eer die hun draai vonden. Na ongeveer 30 minuten schoot Thomas M. opdoel. Zijn afgeblokt schot kwam bij Manuel terecht. Deze stak door naar Mark die de 1 - 1 op het bord zette. Met deze uitslag gingen we rusten.

De tweede helft begonnen we opnieuw met 4 reserven. Eerst kregen we nog wat kansen, maar konden weer niet afwerken. Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft kregen we op links een ingooi. De afgeweerde bal kwam bij Manuel. Zijn halve omhaal verdween in doel. Daarna hadden we zeker de voorsprong moeten vergroten, maar het lukte niet. Zij konden daarentegen tegenscoren en de 2 - 2 op het bord zetten. De laatste wissel met 4 reserven bracht geen verschil meer. Gilles C. werd de laatste 5 minuten nog vervangen door Thomas VA met een lichte kwetsuur na contact. Het bleef uiteindelijk 2 - 2 wat toch wel een juiste uitslag was. We speelden niet slecht, maar het was toch ook niet echt goed.

Dit was onze laatste wedstrijd van het jaar 2019. We gaan nu de winterstop in en beginnen terug met het nieuwe seizoen op 08 februari 2020. De week voordien op 01 februari 2020 zouden we met zoveel mogelijk mensen samenkomen op ons terrein rond 13.00 uur. Wanneer het weer het toelaat zouden we dan de kleedkamers eens grondig poetsen, het dak van de kleedkamers zuiver maken, rond de kleedkamers enkele bomen en takken en struiken opruimen en het terrein speelklaar maken. Hoe meer mensen er komen helpen, hoe sneller dit gedaan is. Nadien kunnen we dan nog wat gaan drinken in ons clubhuis : de Ralley.

Verder wens ik iedereen van Hoek VV en hun familieleden prettige eindejaarsfeesten en een fantastisch en gezond 2020.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 21 december 2019 - 20:21:23 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Boseind - Hoek KVV
Vandaag hadden we 14 spelers. Doordat onze twee keepers belet waren had Yentl Jonas bij. Michiel had zijn neef bij.. KWB Boseind had een jonge goed voetballende ploeg. Door de felle wind en koude regen, het kunstgrasveld en de goede tegenstander, was het duidelijk dat wij het moeilijk gingen krijgen.

In minuut 1 was het al prijs. Een prachtig schot, gedragen en snelheid meegekregen door de wind, verdween in de winkelhaak. Even later was een mistasten in de verdediging de oorzaak van een 0 - 2. Ondertussen hadden we wel de mogelijkheid om ook te scoren, maar het was weer telkens van net niet. Hun derde maal aan ons doel, leverde een evenvele goal op. Ondertussen was het hele bestuur dekking gaan zoeken achter de hoge muur van de kantien door de striemende en koude regen.

De tweede helft kwam GS voor Mark en Shayan voor Michiel. Het begon niet slecht voor ons want we konden vrij snel de aansluitingstreffer scoren. Ondanks het goed aandringen konden we toch niet meer scoren. Een mistasten in onze verdediging zette de 4 - 1 eindstand op het bord.

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van het jaar op het terrein van KWB Hechtel om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 14 december 2019 - 18:06:22 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Goolderheide
We hadden 14 spelers en konden een degelijke ploeg opstellen tegen de sterke tegenstander van vandaag. Thomas M., Richard en Gilles VA zaten op de bank. Goolderheide had een jonge, stuk jonger als wij, degelijke ploeg bij. Ondanks het goede voetbalweer hing er reeds van bij het begin een vijandige sfeer in de lucht.

Bij het begin van de wedstrijd merkten we het reeds. Zowel bij ons als bij hun waren er spelers die mekaars bloed lustten. Er was heel wat gemekker op het terrein na allerhande kleine foutjes. Na een vijftal minuten was het Gilles C. die de eerste zware fout maakte. Daarna waren de poppen aan het dansen. Goolderheide maakte van elke gelegenheid gebruik om fouten uit te lokken en zelf vuile fouten te maken. Hun bank jaagden ze dan ook nog eens op langs het veld. Na de zoveelste trap op de enkel, was Gilles C. het moe en vloog hij er ene achterna. Dat was de spreekwoordelijke druppel en gingen ze van het veld. Na nog wat redelijk woordelijk geweld, bedaarden toch wel de gemoederen en werd het terug rustig. Die van Goolderheide gingen douchen en bij ons speelden de meesten nog een wedstrijdje onder elkaar..

Dat was het dan voor vandaag.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen FC Balendijk om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 30 november 2019 - 17:36:27 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - ITM Meeuwen
Vandaag hadden we 12 spelers waaronder Gilles C. en Thomas VA. die wilden proberen, na hun kwetsuren. Thomas M. wilde ook opnieuw proberen, alleen in hoge nood en als reserve. Wim hield zich ook klaar als reserve, maar als het niet moest kwam hij niet op.

In het begin stonden we wel wat onder druk en moesten we achter de bal aanhollen. Twee ballen boven op de deklat en enkele mooie safes van Michael schudden ons wakker. We begonnen meer in de wedstrijd te komen en konden ook enkele mooie aanvallen doen. Een mooie doorsteekpas van Thomas VA die Mark in de diepte stuurde. Met zijn snelheid ging hij op de keeper af en rondde mooi af. Daarna kreeg Niels S. de kans. Hij speelde door de benen van zijn verdediger, maar zijn schot zwaaide af. Ondertussen bleef Michael de kansen van Meeuwen uit zijn doel ranselen. In de laatste seconde van de eerste helft kwam Yentl nog mooi voor zijn man, maar hij werd onderuit geschopt. Omdat de scheids in discussie was met de tegenstrever over een buitenspelfase die er niet was, zag hij het voorval niet en werden we onthouden van een penalty. Met toch een mooie 1- 0 voorsprong gingen we rusten.

We begonnen de tweede helft met dezelfde elf. Het spelbeeld was ongeveer hetzelfde, alleen moest Michael niet echt veel reddingen meer doen. Na ongeveer 10 minuten, speelde Niels S. zich mooi vrij. Zijn schot werd door de keeper afgeblokt tot in de voeten van Thomas VA. Deze zijn schot ging wel binnen. We bleven vrij goed spelen, al was Meeuwen de betere ploeg. Ze kregen wel wat kansjes, zonder echt gevaarlijk te zijn. Opnieuw in de laatste seconde kregen zij nu wel een penalty voor handspel. Deze werd omgezet en de scheids floot af.

Na 5 weken haalden we terug een mooie 2 - 1 overwinning tegen een toch sterke tegenstander.

Volgende week spelen we terug thuis tegen de volgende klepper Goolderheide om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 november 2019 - 17:49:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kreyel Sport - Hoek KVV
Vandaag hadden we 15 spelers die zouden komen. Gilles C. kwam niet opdagen en Wim gaf de voorkeur niet te spelen omdat er dan toch 13 waren. Van Kreyel weten we dat het een te duchten tegenstander is. Dat was vandaag niet anders. Onze achterste linie was er niet, zodat we Rob Sn. en Luc op die plaats moesten zetten.

Aanvankelijk namen we het initiatief en speelden op het kleine en slechte veld zelfs goed voetbal. Maar zoals de laatste tijd al veel te veel gebeurde, als we verwachtten dat wij een goal gingen maken, was het de tegenstander die scoorde. We hadden ons al een paar maal verkeken op hoge voorzetten en corners en nu was het niet anders. Nu zetten ze op links een corner laag over de grond. Deze ging overal door en aan de tweede paal moesten ze maar binnentikken. Onverwacht stonden we dus 1 - 0 achter. Maar even later werd Marc gelanceerd door Manual. Hij ging langs de twee achterspelers en schoot dan laag over de grond mooi binnen. Even later was het de beurt aan Niels S. Hij kreeg aan de middenlijn de bal en begon op te drijven. Rechts kappen, links kappen, terug rechts kappen, nog eens links kappen en dan met rechts verschroeiend uithalen los in de linker winkelhaak. Eén van de mooiste doelpunten van het seizoen. Met deze mooie 1 - 2 stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Jochem Mark vervangen en Shayam Kristof. Kreyel begon wel meer druk naar voor te zetten en onze achterlijn kraakte wel lichtjes. Ze hadden een pak meer werk dan tijdens de eerste helft. Na ongeveer een tiental minuten wilde Shayam Yentl aanspelen in zijn loop. De bal leek iets te ver en Yentl stopte zijn actie. De verdediging liet de bal lopen voor de keeper. Maar wat niemand gezien had was dat Pieter ook mee was beginnen lopen voor die bal. Hij liep Yentl voorbij, de verdediger en kon nog net voor de keeper tegen de bal tikken. De bal ging voorbij de keeper en rolde in doel. Nu hadden we een mooie 1 - 3 voorsprong, maar de match was niet voorbij. Halfweg de tweede helft werd Niels S. vervangen en kwam Mark terug op. Kreyel begon nu echt door te drukken en zette alles op alles. Michael kon nog enkele malen de bal uit zijn doel ranselen maar uiteindelijk konden ze toch nog tweemaal scoren. De 3 - 3 eindstand was misschien toch wel een juiste uitslag.

Volgende week spelen we thuis tegen ITM Meeuwen om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 18 november 2019 - 18:56:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
test
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
01 feb 15:00
test - Hoek VV

01 feb 15:00
test - Hoek VV

01 feb 15:00
test - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Januari 2020
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
29/01 Patrick Evens (53)
04/02 Guy Mentens (60)
12/02 Kristof Winters (27)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV