Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2034
uniek: 1255

Site ...
totaal: 220865
uniek: 33952
Hoek vv - rena boys
Vandaag 14 fitte spelers. Eerste 10 minuten moesten we het spel ondergaan ,maar de solide verdediging hield vlot stand. We kwamen beter in de match en het eerste gevaar kwam er na hoekschop van Thomas M. Kristof kopte mooi op doel maar de keeper ranselde die uit doel. We bleven dominanter voetballen en al snel volgden nog goede kansen voor Thomas M. en Kristof, maar scoren lukte nog niet. Na mooi samenspel kon Marc Yentl mooi alleen voor de keeper zetten en deze liet de kans niet onbenut met een mooi overhoeks schot. Verdiende voorsprong. Even voor rust zette Gilles ook Marc alleen voor doel en zo werd het 2-0 met de rust.
Thomas V., Rob en Guy kwamen Niels, Marnick en Yentl vervangen.
Ook in de tweede helft bleven we verder baas en konden de score verder uitdiepen via Marc. Gilles kopte nog een mooie voorzet binnen maar deze werd afgekeurd voor buitenspel. Thomas M. zorgde voor de 4-0 na mooi samenspel met Gilles en Rob. Rena boys probeerde verder kansen bijeen te krijgen maar onze verdediging leverde een puike prestatie . Pluim voor Michiel,Richard,Luc, Guy en Michael in doel. In de slotfase lukte het Rena dan toch om tegen te scoren. 4-1 eindstand.
Met veel beter voetbal tov vorige weken. Doe zo verder mannen .
Volgende week naar KWB Kaulille om 15u . Er zijn een 4-tal afwezigen. Hopelijk zijn er anderen wel zodat we terug een stevig team kunnen vormen.

Geplaatst door admin op zondag 14 april 2019 - 08:03:47 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Lommel Barrier - Hoek KVV
Wat een rotjaar. Weeral hadden we maar 10 spelers. Gelukkig konden Luc en Marc nog iemand meebrengen, zodat we toch met 12 spelers waren. Het is elke week krabben om een ploeg bijeen te krijgen. Van de acht wedstrijden die we dit jaar gespeeld hebben, hebben we er al vijf verloren. Nog nooit voorgekomen in het bestaan van Hoek KVV.

Dit was het laatste verslag van opsteller. We stoppen ermee !!!!!!!

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 06 april 2019 - 16:27:53 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Sp Wijchmaal - Hoek KVV
Onze achtste wedstrijd van het seizoen is er één om zo snel mogelijk te vergeten en ook onze eerste zonder dat we scoorden. Alweer was het krabben om een ploeg samen te krijgen. We hadden tien spelers samen gekregen, Mark bracht nog eentje mee en Marnick ook. Uiteindelijk, op het laatste momentje, liet Michael weten dat hij kon komen. Enkele minuten voor de wedstrijd kwam hij eraan gevlogen. De veteranen van Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg met zo te zien allemaal ex voetballers.

De eerste helft konden we nog redelijk gelijke tred houden en hadden we zelfs eens paar kleine kansjes om te scoren. Wijchmaal knalde dan weer vanop twee meter op de paal. Zij speelde goed voetbal terwijl wij al krabbelend en met karakter aan hun doel geraakten. Het bleef dan ook 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde beeld. We bleven veel slechte passen geven en konden met moeite aan de goal geraken. Nochtans kreeg Mark de kans om ons op voorsprong te koppen. Bij een tegenaanval lieten we ons achteraan een beetje vangen en konden zij uit het niets scoren. Dat tafereel herhaalde zich nog twee keer. Geen echt uitgespeelde kansen krijgen en toch driemaal kunnen scoren. We verloren dan ook met 3 - 0.

Volgende week hebben we ons ondertussen befaamd WE Ardennen. Hopelijk kunnen we daar eens goed de koppen bijeen steken en eens brainstormen over de rest van het seizoen. Op deze manier, elke week krabbelen om 11 spelers samen te krijgen, kan het niet verder blijven gaan. Spelers die licht gekwetst zijn kunnen niet meer op adem komen door een gebrek aan spelers.

Voor zij die, spijtig, niet mee naar de Ardennen gaan is het binnen 14 dagen de wedstrijd op FC Balendijk om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 maart 2019 - 18:54:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Zwarte Goud
Vandaag moesten we tegen Zwarte Goud uit Balen. Dit is ook een vrij nieuwe ploeg waar we maar één keer tegen gespeeld hebben. Het is nog een echte liefhebbersploeg. Na drie verliezen moesten we weer eens terug proberen te winnen. Het zou weer niet van een leien dakje lopen, want om aan 11 spelers te komen was weer een zware opdracht. Door de weeral vele afzeggingen en gekwetsten, kwamen we uiteindelijk aan 10 spelers. Yentl kon Jonas weer strikken en Mark en Luc brachten ook één mee, zodat we met 13 spelers toch een goede ploeg hadden.

In het begin was het een beetje zoeken en konden we toch niet ons beste voetbal naar boven halen. Na een tiental minuten lepelde Thomas de bal over de verdediging en kon Mark van zijn snelheid gebruik maken om net voor de keeper de bal nog te raken. Deze hobbelde uiteindelijk in doel. Even later was het opnieuw Thomas die breed legde op Niels S. Zijn schot ging ook binnen. Zwarte Goud voetbalde eigenlijk goed mee, ondanks de achterstand, maar onze keeper had niet zo veel werk. Gilles moest zich dan laten vervangen door een kwetsuur in zijn lies. Dan toch hun beste speler die om Luc draaide en vanop de rechterhoek van de backlijn mooi in de linker winkelhaak knalde. Op het halfuur speelde ze terug op de laatste man. Mark zat er als een duiveltje in een wijwatervat tussen, ging alleen op de keeper en het stond op 3 - 1. Met deze stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Marnick Bert vervangen. Michiel schoof een plaats achteruit en daar nam Marnick plaats. We hadden veel balbezit, maar verloren ook veel de bal. We waren het gevaarlijkst, maar het was telkens van net niet of de laatste bal kwam niet goed. Het duurde tot de laatste vijf minuten dat Yentl Thomas M. op rechts wegstuurde. Hij ging door op snelheid en knalde binnen. Uiteindelijk toch nog eens een overwinning.

Volgende week spelen we uit op Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 maart 2019 - 18:11:57 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
De Gul Koersel - Hoek KVV
De Gul Koersel is een nieuwe ploeg waar we nog nooit hadden tegen gespeeld. We wisten dan ook niet wat ons te wachten stond. Deze ploeg is sinds een paar jaar ook actief in Noord Limburg, omdat ze volgens zeggen in hun regio geen ploeg meer vonden van hun caliber. Aangezien ze op hun terrein aan het werken waren, moesten we spelen op één van de terreinen van Weerstand Koersel. We kregen dan een kunstgrasveld voorgeschoteld met grote afmetingen. Door het feit dat zij allemaal redelijk goede spelers hadden tussen 25 en 40 jaar, konden we het al raden. Aan hun uiterlijk te zien waren het ook nog allemaal compititiespelers geweest die degelijk op hun benen stonden en als het moest tot op het randje gingen (en soms erover). Bij ons was het dan weer huilen met de pet op. We hadden 10 spelers en geen keeper. Gelukkig kon Yentl zijn vriend overtuigen (Jonas) en had Thomas VA zijn vriend bij. Zodoende kon Jo op de bank beginnen en hadden we nog een redelijke ploeg.

Aanvankelijk schrokken we toch wel wat van de afstanden van het grote te terrein en het feit dat er geen valse botsen waren en dat de bal mooi over het terrein rolde. Maar goed we begonnen schroeiend hard. Na twee minuten kon Richard net over de helft een bal onderscheppen. Deze kwam in de voeten van Gilles. Hij zette zijn turbo op, ging twee drie man voorbij en schoot over de grond met wind mee netjes in de hoek. De keeper was nog niet echt opgewarmd en zag de bal in de hoek verdwijnen. We kregen dan toch nog een paar kleine kansjes en Niels S. loste enkele schoten maar nu was de keeper wel opgewarmd. Vanaf eigen helft zette Niels S. een bal op Marc en over de verdediging. Hij kon van zijn snelheid gebruik maken en lobde prachtig de uitgekomen keeper. Er was dan nog een vrijschop van Thomas M. die op de hoek van deklat en paal viel en een megatonschot van Niels S. dat op miraculeuze wijze door de keeper gered werd. Maar na 20 minuten op dat veld begon ons kaarsje langzaam uit te doven. Hun aanvallen werden steviger en steviger, ook letterlijk. Ze wonnen elk duel, desnoods met geweld, want dat schuwden ze niet en hun ervaring als compititiespelers begon boven te komen. We wonnen geen enkel duel meer en lagen, door licht duw werk en sluwe streken, meer op de grond dan dat we recht stonden. Ze kregen dan een lichte duwfout toegewezen op de hoek van de backlijn. Het schot ging tussen de benen van Richard door en week even af buiten het bereik van onze keeper. Onze keeper had net voordien nog een zware aanslag overleefd, niet gefloten door de scheids. Met 1 - 2 voorsprong konden we wel gaan rusten, maar de tweede helft hadden ze windvoordeel.

We begonnen de tweede helft met dezelfde 11, terwijl zij nog een paar sterkere konden opstellen. Ze begonnen dan met een verschroeiend tempo en versmachtten ons zowaar op onze helft. Onze keeper moest alles uit de kast halen om de ballen uit zijn doel te houden. Het kon natuurlijk niet blijven duren. Hun scoringsmachine was op gang gekomen terwijl bij ons de gekwetsten weeral één na één vielen te betreuren. Eerst viel Thomas VA terug uit en werd vervangen door Jo. Gilles en Yentl begonnen ook weer wat last te voelen van hun vroegere kwetsuren, maar konden toch nog blijven spelen, weliswaar niet meer aan 100 %. Dan was het natuurlijk onmogelijk om tegen deze ploeg een degelijk resultaat neer te zetten. Ze konden dan nog 4 maal scoren, maar toch telkens na een duel waarin zij lichte foutjes maakten en niet gefloten door de scheids. We werden echt verslagen door de ervaring van hun spelers en de scheids die dat allemaal toeliet (zoals in compititie).

Volgende week spelen we thuis tegen Zwarte Goud om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug en vallen de kwetsuren mee.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 10 maart 2019 - 13:22:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV