Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2034
uniek: 1255

Site ...
totaal: 220865
uniek: 33952
KWB Eksel - Hoek KVV
Voor de zoveelste wedstrijd op rij, moesten we weer krabben om aan 11 man te geraken. Mark had nog wel twee man bij gezorgd, maar was per toeval vergeten dat de wedstrijd om 14.30 uur was.

Daarom begonnen we onze wedstrijd met Gilles (nog half gekwetst) en Niels VB. Na een paar minuten arriveerden onze versterkingen. Met een mooi afstandsschot konden zij de score openen. Even later kon Bert Mark nog door de defensie loodsen en de bordjes stonden gelijk. Daarop ging het vlug. Het werd snel 2 - 1 en 3 - 1. Voetballend lagen we echt niet onder, maar man tegen man kwamen we toch te kort. Het waren precies mannen tegen jongetjes (waar hebben we dat nog gehoord). Na een kwartiertje liet Niels VB zich vervangen. Het bleef echter 3 - 1 tot aan de rust.

De tweede helft liet Guy zich vervangen door de tweede man van Mark. Onze aanvallen waren talrijker dan de hunne, maar het was telkens van niet. Een te zwak schot, of een schot naast, of de laatste pas die niet uitkwam, het was altijd iets, maar we kwamen niet tot scoren. Hun schaarse aanvallen waren telkens zeer gevaarlijk en gelukkig stond onze keeper goed te keepen, anders was het een serieuze afstraffing geweest. Nu konden ze nog éénmaal scoren. Na tien minuten kon Gilles niet meer verder en kwam Guy terug in.

Volgende week moeten we normaal tegen Herkol 3. Deze hebben al afgemeld wegens carnavalitis. We gaan proberen een andere tegenstander te vinden, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Ik had graag voor maandag geweten of we voldoende volk hebben, anders heeft het geen nut om een ploeg te zoeken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 februari 2019 - 16:53:29 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Kreyel Sport
Vorige week hadden we al problemen om een ploeg samen te krijgen, deze week was niet anders. Temeer omdat we vorige week een viertal licht gekwetsten hadden, zou het vandaag moeilijk worden om tegen Kreyel Sport iets te rapen. Onze ex keeper Patrick kwam ons nog versterken, daardoor verhuisde Jo naar de bank. Kreyel Sport had zijn stevige ploeg bij met goede voetballers.

We werden onmiddellijk met de neus op de feiten gedrukt en kregen na vijf minuten al een eerste binnen. We konden daar niets tegenoverstellen en waren blij dat we af en toe verdedigend de ovenhand haalde. In de eerste helft viel Gilles uit. Hij kon nog vervangen worden door Jo. Nadien viel ook nog Thomas VA uit en Kristof. Ook Yentl begon te klagen over pijnen in de lies. We eindigden met negen en een 0 - 4 achterstand. Eigenlijk mochten we nog blij zijn dat het maar 0 - 4 was.

De tweede helft ging Thomas VA in doel en ging Michael voetballen. We kregen van Kreyel nog een reserve, zodat Jo terug op de bank kon. Kristof en Yentl gingen toch nog wat meelopen, maar echt goed ging het niet. Het ging echter van kwaad naar erger. Bij 0 - 5 kon Thomas M. toch mooi tegenscoren, maar daarna was het weer al Kreyel wat de klok sloeg. Halverwege moest Yentl toch zich laten vervangen door Jo. Uiteindelijk was de einduitslag 1 - 8.

Een smadelijke nederlaag op de dag dat we onze nieuwe uitrusting mochten showen. Gelukkig waren er nog enkele gekwetsten opgedaagd, zodat er toch wat spelers op de foto stonden.

Hopelijk kunnen we voor volgende week wat andere spelers terug recupereren, want van de gekwetsten van vorige week die vandaag helemaal zijn uitgevallen zullen er niet veel kunnen meedoen.
Volgende week spelen we uit bij KWB Eksel om 14.30 uur. We vertrekken omstreeks 13.30 uur aan de Ralley.Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 februari 2019 - 17:46:52 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
ITM Meeuwen - Hoek KVV
Door de vele afzeggingen van deze week en slechts een paar die terug bijkwamen, kwamen we maar aan tien man. Gelukkig zit Bilal nog steeds op onze Whatsapp groep en zorgde hij voor twee spelers (gelegenheidsspelers =GS). Het waren dan ook nog eens fantastische voetballers, waarvoor dank. Onze tegenstrever was een goede en stevige veteranenploeg.

We begonnen met de wind in de rug. We zetten op, de bal ging naar Luc, dan naar Kristof die onmiddellijk GS alleen voor doel zette. Het stond binnen de minuut 0 - 1. Daarna gingen we nog even op ons elan door, maar misten de kansjes om verder uit te lopen. We moesten alleszins de voorsprong vergroten om in de tweede helft niet in moeilijkheden te komen. Meeuwen begon dan het evenwicht wat te herstellen en kwam enkele malen gevaarlijk voor doel. Bij één van deze aanvallen kwetste Michiel zich aan de knie. Hij werd vervangen door de andere GS. Deze ging in het middenveld postvatten en Gilles een plaats achteruit. Onze keeper hield ons dan ook nog enkele malen recht, alsook de deklat. Net voor de rust nam de eerste GS een corner. De bal werd terug in zijn voeten gekopt. Hij schakelde een speler uit en knalde op doel. De keeper miskeek zich en het stond 0 - 2. Even nadien speelde Thomas de andere GS vrij en het stond 0 - 3. Een mooie en gehoopte voorsprong met de rust.

De tweede helft hadden we flink wind op. We probeerden wel te voetballen, maar het was niet altijd gemakkelijk. Wat we vermoedden, werd ook de waarheid. Op vrijschop kwamen ze 1 - 3 terug. Even nadien met een verre afstands- boogbal, werd het zelfs 2 - 3. Daarop viel de ene na de andere uit. Eerst Gilles met een pijnlijke lies. Michiel moest terug opkomen. Daarna Kristof met krampen, Gilles er terug op. Dan Yentl met een pijnlijke lies en Kristof er terug op. Uiteindelijk viel Mark ook nog uit met een pijnlijke lies en moest Yentl terug op. Er liepen er nog een paar te hinken, maar de tweede GS knalde bij één van onze aanvallen, prachtig in de winkelhaak en zette zo de 2 - 4 stand op het bord. Onze keeper hield ons dan rechts met nog enkele prachtige safes. Uiteindelijk konden we de 2 - 4 eindstand vasthouden.

Volgende week spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen Kreyel Sport om 14.30 uur. In de voormiddag, vanaf 09.00 uur gaan we eerst de kleedkamers een grondige beurt geven, alsook het terrein. Hopelijk komen er voldoende helpers, zodat de klus vlug geklaard is. Om 14.00 uur hopen we op zoveel mogelijk spelers en sympathisanten om onze nieuwe uitrusting te showen en een nieuwe foto te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 09 februari 2019 - 18:25:15 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Gerdingen - Hoek KVV
Voor onze eerste wedstrijd van het jaar moesten we op verplaatsing naar de Vet Gerdingen. Normaal hadden we op een kunstgrasveld mogen spelen, maar door het slechte weer, was dat veld bezet en kregen we een ander. Het was ook een mooi grasveld, doch de ondergrond was nog bevroren met een ontdooid bovenlaagje. Gerdingen was een veteranenploeg, met goed voetbal maar stevig, tot op het randje en als het moest erover. We hadden net 11 man en Niels VB als reserve.

De eerste helft begonnen we niet slecht. We lieten hen onmiddellijk zien dat we ook konden voetballen. Maar zij waren bijna allemaal stevige bonken van bijna 2 m, waar we niet veel tegenover konden stellen. Thomas M., Rob en Gilles lieten zich niet aan de kant duwen, maar de rest werd gemakkelijk aan de kant geduwd. Zolang het niets ernstigs was, liet de scheids begaan. Achteraan konden we de boel goed gesloten houden en buiten wat afstandsschoten die ver over en naast gingen, kwamen zij niet. Dan kreeg Gilles de bal in het middenveld. Hij vertrok en ging recht op zijn doel af, de goal. Hij scoorde dan ons eerste doelpunt van 2019. Even nadien was er samenspel tussen Gilles en Rob. Deze speelde Niels S. vrij op rechts. Deze ging op snelheid door en het stond zowaar 0 - 2. Gerdingen voetbalde, ondanks af en toe gevaarlijke tackles, vrij goed. Ze konden op rechts doorbreken en tegenscoren. We deden net of er niets gebeurd was en zette nu een aanval op langs links. Thomas op Mark en deze zette opnieuw Niels S. vrij voor de keeper. Het stond 1 - 3 waar we mee gingen rusten.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde begin. Zij vielen zwaar aan en wij probeerden op tegenaanval te scoren. Hun tackles begonnen grimmiger te worden en als dat niet hielp trokken ze maar aan het truitje. Rob ging dan twee man voorbij die met een vervaarlijke tackle hem net niet raakte. De derde was wel raak en hij sloeg zwaar tegen de grond, schouder uit de kom. Niels VB was bereid in te vallen, maar we moesten even verder met 10 man. Daarop raakte Wim licht gekwetst en schoof Gilles achteruit en ging Wim wat op het middenveld rondlopen. Niels VB ging voor spelen en Niels S. schoof ook naar het middenveld. Zij dreven de druk dan serieus op en probeerden op alle manieren fouten uit te lokken net buiten of binnen de backlijn. Ondanks een goed keepende Michael en een stevige verdediging, begaven we toch onder de druk en konden zij nog tweemaal scoren. Ze drukten dan nog even door, maar waren precies toch tevreden met het gelijk spel.

Met deze 3 - 3 eindstand zijn we tegen deze ploeg niet slecht begonnen.

Volgende week spelen we uit bij ITM Meeuwen om 14.30 uur. Vertrek aan de Ralley ten laatste om 13.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 februari 2019 - 16:58:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stort Sport B
Onze laatste wedstrijd van het jaar 2018 was ook tegen één van de sterkste ploegen van 2018. Voor deze laatste wedstrijd konden we echter rekenen op 15 spelers. Philippe M., terug uit Spanje, en Stef Rob en Philippe S. kwamen ons versterken. Voor deze laatste wedstrijd en omdat er zoveel reserven waren, kozen we ervoor om regelmatig te vervangen, zodat iedereen wat aan bod kwam. Het was tevens de afscheidsmatch van onze keeper Patrick. Daardoor waren er nog een aantal andere spelers en supporters opgekomen.

We hadden om te beginnen een redelijk sterke ploeg opgesteld. We merkten wel dat deze tegenstrever niet van de minste was, maar met een goede voorlijn en sterk middenveld, konden we ze ver van ons doel houden. De eerste helft eindigde op 0 - 0 maar dat was enkel te wijten aan de twee sterke keepers die een paar mogelijke doelpunten uit hun doel ranselden. Door de wisselingen verslapte onze ploeg eigenlijk niet. Met momenten speelden we heel goed. Een sterke Philippe M. op de rechtsback en Michiel op de voorstopper konden hun aanvallen afbreken.

Bij het begin van de tweede helft konden we hen toch een tiental minuten voor hun doel parkeren. Ze mochten van geluk spreken dat we daar niet scoorden. Dan was er toch weer Mark die op de goede plaats stond om een voorzet binnen te tikken. Kort daarop mochten zij, al dan niet buitenspel, doorspelen en konden ze scoren. We pakten de draad terug op en begonnen weeral onophoudelijk te aanvallen. We moesten wel opletten voor hun tegenaanvallen, maar daarvoor hadden we onze keeper staan natuurlijk. De laatste minuten konden we dan toch nog een aanval afronden en Stef die mee naar voor getrokken was, kon binnen tikken. De laatste wedstrijd van onze Patrick met prachtige safes en geen enkel witterke !!!!!

De laatste minuut was dan het hoogtepunt voor onze keeper. Hij kreeg zijn applausvervanging. Deze was echter zo emotioneel dat de scheids uiteindelijk de match affloot. We hebben onze laatste wedstrijd dan ook prachtig gespeeld en gewonnen met 2 - 1 tegen een sterke tegenstrever.

Nog enkele data te onthouden voor volgend jaar : vrijdag 11 januari is ons jaarlijkse vergadering met nieuwsjaarsreceptie, zaterdag 19 januari is onze jaarlijkse wandeling, zaterdag 02 februari begint ons nieuw seizoen 2019, zaterdag 10 februari gaan we ons terrein en kleedkamers onder handen nemen en last but not least het WE van 30 maart gaan we naar de Ardennen.

Rest mij alleen om alle leden van Hoek KVV en hun familie fijne eindejaarsfeesten te wensen en een gezond en fantastisch 2019.


Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 december 2018 - 18:04:09 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV