Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2034
uniek: 1255

Site ...
totaal: 220877
uniek: 33960
Hoek KVV - Goolderheide
We hadden 14 spelers en konden een degelijke ploeg opstellen tegen de sterke tegenstander van vandaag. Thomas M., Richard en Gilles VA zaten op de bank. Goolderheide had een jonge, stuk jonger als wij, degelijke ploeg bij. Ondanks het goede voetbalweer hing er reeds van bij het begin een vijandige sfeer in de lucht.

Bij het begin van de wedstrijd merkten we het reeds. Zowel bij ons als bij hun waren er spelers die mekaars bloed lustten. Er was heel wat gemekker op het terrein na allerhande kleine foutjes. Na een vijftal minuten was het Gilles C. die de eerste zware fout maakte. Daarna waren de poppen aan het dansen. Goolderheide maakte van elke gelegenheid gebruik om fouten uit te lokken en zelf vuile fouten te maken. Hun bank jaagden ze dan ook nog eens op langs het veld. Na de zoveelste trap op de enkel, was Gilles C. het moe en vloog hij er ene achterna. Dat was de spreekwoordelijke druppel en gingen ze van het veld. Na nog wat redelijk woordelijk geweld, bedaarden toch wel de gemoederen en werd het terug rustig. Die van Goolderheide gingen douchen en bij ons speelden de meesten nog een wedstrijdje onder elkaar..

Dat was het dan voor vandaag.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen FC Balendijk om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 30 november 2019 - 17:36:27 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - ITM Meeuwen
Vandaag hadden we 12 spelers waaronder Gilles C. en Thomas VA. die wilden proberen, na hun kwetsuren. Thomas M. wilde ook opnieuw proberen, alleen in hoge nood en als reserve. Wim hield zich ook klaar als reserve, maar als het niet moest kwam hij niet op.

In het begin stonden we wel wat onder druk en moesten we achter de bal aanhollen. Twee ballen boven op de deklat en enkele mooie safes van Michael schudden ons wakker. We begonnen meer in de wedstrijd te komen en konden ook enkele mooie aanvallen doen. Een mooie doorsteekpas van Thomas VA die Mark in de diepte stuurde. Met zijn snelheid ging hij op de keeper af en rondde mooi af. Daarna kreeg Niels S. de kans. Hij speelde door de benen van zijn verdediger, maar zijn schot zwaaide af. Ondertussen bleef Michael de kansen van Meeuwen uit zijn doel ranselen. In de laatste seconde van de eerste helft kwam Yentl nog mooi voor zijn man, maar hij werd onderuit geschopt. Omdat de scheids in discussie was met de tegenstrever over een buitenspelfase die er niet was, zag hij het voorval niet en werden we onthouden van een penalty. Met toch een mooie 1- 0 voorsprong gingen we rusten.

We begonnen de tweede helft met dezelfde elf. Het spelbeeld was ongeveer hetzelfde, alleen moest Michael niet echt veel reddingen meer doen. Na ongeveer 10 minuten, speelde Niels S. zich mooi vrij. Zijn schot werd door de keeper afgeblokt tot in de voeten van Thomas VA. Deze zijn schot ging wel binnen. We bleven vrij goed spelen, al was Meeuwen de betere ploeg. Ze kregen wel wat kansjes, zonder echt gevaarlijk te zijn. Opnieuw in de laatste seconde kregen zij nu wel een penalty voor handspel. Deze werd omgezet en de scheids floot af.

Na 5 weken haalden we terug een mooie 2 - 1 overwinning tegen een toch sterke tegenstander.

Volgende week spelen we terug thuis tegen de volgende klepper Goolderheide om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 november 2019 - 17:49:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kreyel Sport - Hoek KVV
Vandaag hadden we 15 spelers die zouden komen. Gilles C. kwam niet opdagen en Wim gaf de voorkeur niet te spelen omdat er dan toch 13 waren. Van Kreyel weten we dat het een te duchten tegenstander is. Dat was vandaag niet anders. Onze achterste linie was er niet, zodat we Rob Sn. en Luc op die plaats moesten zetten.

Aanvankelijk namen we het initiatief en speelden op het kleine en slechte veld zelfs goed voetbal. Maar zoals de laatste tijd al veel te veel gebeurde, als we verwachtten dat wij een goal gingen maken, was het de tegenstander die scoorde. We hadden ons al een paar maal verkeken op hoge voorzetten en corners en nu was het niet anders. Nu zetten ze op links een corner laag over de grond. Deze ging overal door en aan de tweede paal moesten ze maar binnentikken. Onverwacht stonden we dus 1 - 0 achter. Maar even later werd Marc gelanceerd door Manual. Hij ging langs de twee achterspelers en schoot dan laag over de grond mooi binnen. Even later was het de beurt aan Niels S. Hij kreeg aan de middenlijn de bal en begon op te drijven. Rechts kappen, links kappen, terug rechts kappen, nog eens links kappen en dan met rechts verschroeiend uithalen los in de linker winkelhaak. Eén van de mooiste doelpunten van het seizoen. Met deze mooie 1 - 2 stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Jochem Mark vervangen en Shayam Kristof. Kreyel begon wel meer druk naar voor te zetten en onze achterlijn kraakte wel lichtjes. Ze hadden een pak meer werk dan tijdens de eerste helft. Na ongeveer een tiental minuten wilde Shayam Yentl aanspelen in zijn loop. De bal leek iets te ver en Yentl stopte zijn actie. De verdediging liet de bal lopen voor de keeper. Maar wat niemand gezien had was dat Pieter ook mee was beginnen lopen voor die bal. Hij liep Yentl voorbij, de verdediger en kon nog net voor de keeper tegen de bal tikken. De bal ging voorbij de keeper en rolde in doel. Nu hadden we een mooie 1 - 3 voorsprong, maar de match was niet voorbij. Halfweg de tweede helft werd Niels S. vervangen en kwam Mark terug op. Kreyel begon nu echt door te drukken en zette alles op alles. Michael kon nog enkele malen de bal uit zijn doel ranselen maar uiteindelijk konden ze toch nog tweemaal scoren. De 3 - 3 eindstand was misschien toch wel een juiste uitslag.

Volgende week spelen we thuis tegen ITM Meeuwen om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 18 november 2019 - 18:56:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
FC Vriendenkring - Hoek KVV
Door de weeral vele afzeggingen hielden we uiteindelijk maar 12 spelers over. Shayan heeft zich bij onze groep gevoegd. Gelukkig nog iemand die op vaste tijdstippen kan komen. Nico was ook komen opdagen, de tweede maal dit jaar. Vriendenkring heeft vermoedelijk in het Valkenhof een aantal spelers opgetrommeld. Het was een mengelmoes van buitenlandse spelers. Ze konden wel voetballen.

We merkten duidelijk dat het vandaag niet ging lukken. We raakten geen bal en konden nooit in ons spel komen. Het resulteerde uiteindelijk in een 3 - 0 ruststand.

De tweede helft was hetzelfde, alleen konden ze maar één keer scoren. Ons spel was ietsje beter. We kregen nog een penalty, maar die kregen we er zelfs niet in.

Volgende week naar Kreyel in Bocholt om 14.30 uur. We vertrekken aan de Ralley om 13.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 11 november 2019 - 10:16:51 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Vet Wijchmaal
Vandaag hadden we 13 spelers. Michiel had zijn vriend opnieuw bij. Vet Sp Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg, waar we nog veel konden van leren.
Nochtans begonnen we niet slecht. Wijchmaal voetbalde wel, maar hun aanvallen strandden aan de grote backlijn. Wij vochten op onze gekende manier met veel druk naar voor. Schoten van Manuel, Niels en Mark werden afgeblokt of bereikten hun doel niet. Open kansen waren er voor ons ook, maar die werden deskundig de nek omgewrongen. Wijchmaal is welgeteld over heel de wedstrijd éénmaal voor de goal geweest. Het schot verdween dan ook in de linker bovenhoek tegen de netten. Wat we ook deden, ofwel stond de keeper ofwel een been in de weg, ofwel net naast de paal, maar scoren deden we niet. Thomas VA en Pieter vielen dan nog gekwetst uit en Yentl en Michiel kwamen in.
De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Alleen konden zij niet meer scoren. Wij moesten wachten tot de voorlaatste minuut om gelijk te stellen. Jochem gooide de bal voor doel en Mark en zijn tegenstrever gingen gelijk naar de bal. Iemand van hun raakte deze nog en de bal verdween uiteindelijk naast de keeper in doel, gelukkig voor ons. Mark eiste de goal op met zijn dikke teen. De laatste minuut kwam heel onverwacht Bert nog alleen voor de keeper en plaatste de bal mooi naast de keeper, maar ook naast de paal buiten. Zo hadden we onverhoopt nog de overwinning kunnen hebben.
Volgende week spelen we uit bij Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 november 2019 - 19:10:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV