Kreyel Sport - Hoek KVV


 Hugo 2005    18 nov 2019: 18:56
 Niets    wedstrijd

Vandaag hadden we 15 spelers die zouden komen.

Vandaag hadden we 15 spelers die zouden komen. Gilles C. kwam niet opdagen en Wim gaf de voorkeur niet te spelen omdat er dan toch 13 waren. Van Kreyel weten we dat het een te duchten tegenstander is. Dat was vandaag niet anders. Onze achterste linie was er niet, zodat we Rob Sn. en Luc op die plaats moesten zetten.

Aanvankelijk namen we het initiatief en speelden op het kleine en slechte veld zelfs goed voetbal. Maar zoals de laatste tijd al veel te veel gebeurde, als we verwachtten dat wij een goal gingen maken, was het de tegenstander die scoorde. We hadden ons al een paar maal verkeken op hoge voorzetten en corners en nu was het niet anders. Nu zetten ze op links een corner laag over de grond. Deze ging overal door en aan de tweede paal moesten ze maar binnentikken. Onverwacht stonden we dus 1 - 0 achter. Maar even later werd Marc gelanceerd door Manual. Hij ging langs de twee achterspelers en schoot dan laag over de grond mooi binnen. Even later was het de beurt aan Niels S. Hij kreeg aan de middenlijn de bal en begon op te drijven. Rechts kappen, links kappen, terug rechts kappen, nog eens links kappen en dan met rechts verschroeiend uithalen los in de linker winkelhaak. Eén van de mooiste doelpunten van het seizoen. Met deze mooie 1 - 2 stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Jochem Mark vervangen en Shayam Kristof. Kreyel begon wel meer druk naar voor te zetten en onze achterlijn kraakte wel lichtjes. Ze hadden een pak meer werk dan tijdens de eerste helft. Na ongeveer een tiental minuten wilde Shayam Yentl aanspelen in zijn loop. De bal leek iets te ver en Yentl stopte zijn actie. De verdediging liet de bal lopen voor de keeper. Maar wat niemand gezien had was dat Pieter ook mee was beginnen lopen voor die bal. Hij liep Yentl voorbij, de verdediger en kon nog net voor de keeper tegen de bal tikken. De bal ging voorbij de keeper en rolde in doel. Nu hadden we een mooie 1 - 3 voorsprong, maar de match was niet voorbij. Halfweg de tweede helft werd Niels S. vervangen en kwam Mark terug op. Kreyel begon nu echt door te drukken en zette alles op alles. Michael kon nog enkele malen de bal uit zijn doel ranselen maar uiteindelijk konden ze toch nog tweemaal scoren. De 3 - 3 eindstand was misschien toch wel een juiste uitslag.

Volgende week spelen we thuis tegen ITM Meeuwen om 15.00 uur.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://www.hoekvv.be/news.php?extend.381